Graafinen suunnittelu

Toteutamme graafisen alan ammattitaidolla erilaiset suunnittelutyöt yritysten ja yksityishenkilöiden monipuolisiin tarpeisiin.

Meiltä onnistuvat niin digi- ja printtitoteutukset, ja konkreettisten tuotteiden lisäksi saat meiltä myös sähköiset materiaalit. Vahvuutenamme ovat erityisesti suunnittelutyöt, jotka saavat lopullisen muotonsa missä tahansa muodossa: paperilla, pahvilla, kankaalla, tai vaikka tapetilla tai sanomalehdellä. Suunnittelu- ja brändinrakennustyö on sydäntämme lähellä, ja arvostamme kovasti konkreettisia, yritysidentiteettiä ilmentäviä tuotteita ja laadukkaita toteutuksia. Tiesitkö, että yrityksemme on itse asiassa aloittanut suunnittelutoimistona?

Vuosien varrella olemme suunnitelleet asiakkaillemme esimerkiksi:

 • Logoja ja liikemerkkejä
 • Graafisia ohjeistoja
 • Käyntikortteja ja kirjekuoria
 • Pintasuunnittelua ja tekstiilikuoseja
 • Esitteitä ja flyereita
 • Asiakaskirjeitä ja hinnastoja
 • Rollupeja ja messumateriaaleja
 • Tapahtumamarkkinointia
 • Pakkauksia, folderkansioita, etikettejä, hyllypuhujia, narikkalappuja ja monelaisia muita muotoonleikattuja aineistoja
 • Aikakauslehtiä ja yritysjulkaisuja
 • Vaali- ym. kampanjoiden toteutuksia
 • Sanomalehti- ym. ilmoituksia

Ideointi ja asiakaslähtöisten ratkaisujen luominen on graafisten palveluidemme kivijalka. Meidän puoleemme voit kääntyä suunnittelutyön toimeksiannon lähtökohdista riippumatta. Vaikka ideasi olisi vielä alkutekijöissään, meihin voit ottaa yhteyttä. Olemme mielellämme mukana ideoimassa graafisia toteutuksia jo toiminnan alkumetreistä alkaen. Palvelemme myös silloin, kun sinulla on valmis idea tai malli joka vaatii ammattilaisen käden kosketusta. Suunnittelutöissämme suosimme raikkaita ja aikaa kestäviä designratkaisuja, jotka toimivat joustavasti yritysten tulevia tarpeita ennakoiden.

Suunnittelupalveluidemme vahvuutena on hyvä materiaali- ja tekniikkaosaaminen. Varsinkin logo- ja liikemerkkiasioissa näihin asioihin kannattaa kiinnittää niiden ansaitsema huomio, ja toteuttaa sellaisia designratkaisuja jotka mahdollistavat logon käytön niin pienissä tuotelapuissa, suurissa banderolleissa ja roll-upeissa kuin työvaatteiden brodeerauksissa. Kun tilaat suunnittelutöitä meiltä, voit olla varma että saat aineistot jotka soveltuvat yritystoiminnan moniin käyttötarkoituksiin ja ovat myös toteutettavissa erikoistekniikoin. Tunnemme paperi- ym. materiaalit paremmin kuin omat taskumme, ja olemme tehneet useille brändeille materiaalikonsultointia sekä kokonaisvaltaista brändinhallintatyötä.

Valttikorttinamme on myös hyvä ymmärrys siitä, mitkä seikat vaikuttavat erilaisten tuotteiden toteutuksen hintaan. Näin voimme jo suunnitteluvaiheessa miettiä ne seikat mihin haluat yritystoiminnassasi panostaa, ja missä taas pihistää. Suunnitteluvaiheessa toteutamme asiakkaillemme myös ratkaisuja, jotka edesauttavat yritystoiminnan ekologisuutta ja energiatehokkuutta sekä vähentävät materiaalihukkaa. Hyvin suunnitellulla logopankilla ja graafisella ohjeistolla voit säästää merkittävästi rahaa ja ennen kaikkea tärkeää aikaasi.

Palvelemme myös graafisia suunnittelijoita ja mainostoimistoja ja tarjoamme konsultointia kohopainettavien aineistojen valmistuksen solmukohdissa. Meihin voit ottaa yhteyttä, kun tarvitset apua aineistojen valmistukseen liittyvissä kysymyksissä. Me ymmärrämme suunnittelijoiden tarpeita ja puhumme kanssasi samaa kieltä.

 

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.
-Steve Jobs

 

graafinen suunnittelu