Tietosuojakäytäntömme

Suhtaudumme vakavasti salassa pidettävien painotuotteiden luottamukselliseen tuotantoon ja asiakkaidemme sekä painettavien aineistojen tietoturva-asioihin. Painotuotteiden valmistuksessa kiinnitämme huomiota paitsi asiakastietojen luottamukselliseen käsittelyyn, myös siihen, että painotuotteiden luottamukselliset tiedot suojataan suoja-arkein prosessien välillä ja tuotannon ylijäämäarkit tuhotaan silputen. Myös digitaalisten aineistojen säilyttäminen ja painolaattojen valmistusaineistojen käsittely toteutetaan tarkkoja työohjeita noudattaen. Käytetyt painolaatat ja foliot sekä sulatukseen menevät kirjasinmetallit säilytämme suoja-astioissa, jotta tuotantotiloissamme ei ole jälkiä siitä minkä nimisille henkilöille olemme valmistaneet painotuotteita. Tuotantoprosessin suunnittelun ja sen jatkuvan valvonnan ja kehittämisen avulla voimme varmistua siitä, että nimet tai luottamukselliset tiedot eivät ole ulkopuolisten silmien ulottuvilla missään prosessin vaiheessa.

Lähtökohtamme on se, ettemme koskaan julkaise medioissa asiakkaille valmistettavia painotöitä ilman erikseen pyydettyä lupaa. Painotöitä tilatessasi on toki hyödyllistä keskustella siitä kuinka luottamuksellinen painotuote on kyseessä - ja voit halutessasi antaa luvan kuvien tai tuotantoprosessin videoiden jakoon sosiaalisessa mediassa. Kuuntelemme mielellämme toiveita myös esimerkiksi toiveista tuotepakkauksia kohtaan, ja toivottaessa pakkaamme valmiit tuotteet painamattomiin laatikoihin. Kaikenlaisiin luottamuksellisuuteen ja yrityssalaisuuksien säilyttämiseen liittyviin asioihin suhtaudumme niiden vaatimalla vakavuudella.

Mikäli aineiston siirto vaatii suojattuja siirtomenetelmiä tai olet kiinnostunut kuulemaan GDPR-käytännöistämme, ole yhteydessä niin kerromme lisää. Tietosuoja-asioistamme ja tuotantoprosessiemme valvomisesta vastaa yrittäjä Eeva Välikangas, eeva@valikangas.fi, puh. 040 6282 363.