Toimitus- ja tilausehdot

Verkkokaupan toimitus- ja tilausehdot

Voimassa 1.4.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kohopaino Välikangas, T:mi Eeva Välikangas, y-tunnus 2740407-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimitamme verkkokaupasta tilattuja tuotteita vain Suomeen (psl. Ahvenanmaa). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupastamme os. www.kohopainovalikangas.fi tai asiakaspalvelustamme.

Verkkokauppatilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa vahvistetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilauksen viitenumeron

 • laskun loppusumman

 • maksun alv-erittelyn

Maksut ja maksaminen

Verkkokauppahintamme sisältävät pakkauskulut ja alv:n 24%. Tuotteiden hintaan ei lisätä ylimääräisiä käsittely- tms. kuluja.

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa maksutavoilla Stripe ja PayPal. Stripen kautta käytössäsi ovat yleisimmät luottokortit Visa, VisaElectron, MasterCard, Amex ja iPay.

Kirjautuminen

Verkkokaupassamme voit asioida ilman käyttäjätilejä tai kirjautumista. 

Toimitusaika

 • Varastolaatuisten ja ei-tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 5 arkipäivää tilauksesta.
 • Tilauksesta valmistettavien ja painettavien opinnäytetöiden toimitusaika on keskimäärin 7 arkipäivää tilauksesta.
 • Folio- ja kohopainotöiden tilausajat ovat keskimäärin 10-15 arkipäivää tilauksesta. Kohopaino- ja foliopainotöitä tilatessasi tarkistathan aina ajantasaisen tiedon toimitusajoista, ja ilmoitathan mahdollisesta kiireellisestä aikataulusta.

Toimitus

 • Verkkokaupan toimituskustannukset ovat tilauksen koosta riippumata 6,50€. Käytämme ensisijaisesti Matkahuollon lähettipalveluita. Halutessasi saat tekstiviestitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksesi kulkua.
 • Isommat paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja saat ilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa.
 • Toimitusvaihoehtona on myös Matkahuollon perille toimitus 11,90€. Valitse tämä vaihtoehto kassalla, jos haluat pakettisi kotiin/ yritykseen kannettuna.
 • Huomaathan, että toimitustapamme edellyttävät matkapuhelinnumeron antamista seurantakoodin / saapumisilmoituksen lähettämistä varten. Emme käytä toimitustiedojen yhteydessä annettuja puhelinnumeroita markkinointitarkoituksiin tai luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. 

  Toimitusehdot

  Varastolaatuisilla tuotteilla ja tuotteilla, joita ei valmisteta asiakkaan tilauksen mukaisesti on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Mikäli olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ole meihin yhteydessä kohopaino@valikangas.fi tai pun. 040 628 2363 ennen tuotteiden lähettämistä.
  Palautusoikeus ei koske asiakkaalle tilauksesta valmistettavia paino- tms. Tilaustöillä on kuitenkin reklamaatio-oikeus ja mikäli tuotteessa on toiminnastamme johtuva virhe, korvaamme asian.
  Huomioitahan kuitenkin seuraavan:
  • Asiakkaan on tarkistettava tuote ilman aiheetonta viivästystä.
  • Tuotteen olennaisesta virheestä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta tai siitä, kun asiakkaan olisi sopimuksen mukaan tullut tarkastaa tai vastaanottaa tuote
  • Mikäli tuotteessa on virhe, jota ei voida tavanomaisella huolellisuudella toteutetulla tarkistuksella huomata, tulee virheestä ilmoittaa 10 päivän kuluessa virheen huomaamisesta.
  • Virheistä tulee ilmoittaa kirjallisesti esim. sähköpostitse.
  • Viivästymisestä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa siitä, kun asiakas sai tiedon viivästymisestä.
  • Asiakkaalla on oikeus saada korvaus virheen aiheuttamista välittömistä kustannuksista. Myyjän vastuu virheestä rajoittuu virheen korvaamiseen. Myyjä ei ole vastuussa mahdollisesti kolmannelle osapuolelle aiheutuvista kuluista, elinkeinon harjoittamisen häiriintymisestä tai muista välillisistä kustannuksista.

  Sovittuasi tuotteiden palautuksesta kanssamme, liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi
  • Tilaajan osoite
  • Tieto palautettavasta tuotteesta/palautettavista tuotteista
  • Tilaajan IBAN-tilinumero

  Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, hyvitämme sinulle palautuksesi arvon sovitulla tavalla.

  Palautusosoite: Kohopaino Välikangas, Pormestarinkatu 5, 67100 Kokkola

  Mikäli tuotteet on tilattu ilmaiseen toimitukseen oikeuttavalla kampanjalla, jonka ehtona on tietty tilauksen loppusumma, toimituskulut veloitetaan mikäli tilaus ei palautuksen jälkeen täytä tätä ehtoa.

  Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä perimme palautuskulut 10€.
   

  Takuu

  Varastolaatuisista tuotteista annamme asiakkaalle takuun tuotteen virheettömyydestä siinä laajuudessa kuin tuotteen valmistaja tai maahantuoja on sen myöntänyt. Kaikilla varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Takuu ei koske virheellisestä varastoinnista tai käytöstä aiheutuneita vaurioita.
   

  Ongelmatilanteet tai virheet kuljetuksessa

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postin toimipisteeseen.

  Tietoturva

  Myyjälle ei välity mitään maksamiseen liittyvää tietoa esim. luottokortin numeroa tai tilitietoja. Tietoturvaa vaativat ja yksityiset tiedot on palveluntarjoajan toimesta salattu SSL salausprotokollalla. Verkkopalvelumme ulkopuolella kaikki tilauksen toimittamista varten antamasi tiedot säilytetään asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen.

  Muuta

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
  Kohopaino Välikangas käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.
  Kauppasopimusta koskevissa erimielisyystilanteissa, joita ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttajalla on oikeus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Tätä ennen kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).